Kontakt 2018-01-03T12:30:15+00:00

Välkommen att kontakta Graphoteket

Kika in eller slå oss en signal!

Graphoteket etablerades 1991 och utför uppdrag i grafiska branschen. Vi erbjuder helhetslösningar med ett brett utbud av grafiska tjänster och produkter. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet och kunskap som våra duktiga medarbetare gärna delar med sig av.

Kontor: Bäckhagsvägen 11B, 281 33 Hässleholm
Tel: 0451-319 50
Mail: graphoteket@graphoteket.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Victoria Lindquist
Victoria Lindquist
Victoria är vår VD. Hon har lång erfarenhet av marknadsföring och grafisk formgivning. Hon är kreativ och analytisk och har utvecklat en egen arbetsmodell för Graphoteket, för att säkra resultaten av våra projekt. Victoria är intuitiv och kan, genom att analysera uppdragen, fånga det svårfångade och få det i fin form.
INREDNING 95%
SNABBMAT 3%
Thorbjörn Lindquist
Thorbjörn Lindquist
Thorbjörn är ansvarig för tryckeriet och för produktutveckling. Thorbjörn är kreativ och problemlösande och kan, med sin materialkunskap och tekniska kompetens, utveckla unika grafiska lösningar. Thorbjörn älskar utmaningar och lever efter devisen att allt går att lösa, bara man ger det tid för eftertanke.
FLYGBRÄNSLE 95%
CIGARRER 4%
Stefan Regebro
Stefan Regebro
Stefan har arbetat inom grafiska branschen hela sitt yrkesliv. Stefan gör kreativa och välbalanserade layouter. Han har kompetens inom webutveckling och ansvarar för tekniska frågor kring hemsidesprogrammering, sökoptimering, statistik och uppföljning. Stefan är en konstnär och mästare på illustrationer och logotyper.
TRAV 95%
STÄDNING 18%
Mikael Lindahl
Mikael Lindahl
Mikael började sin karriär i grafiska branschen redan i barnsben, när han sprang omkring i sin pappas och sina farbröders tryckeri i Rydaholm. Snart började han hjälpa till i tryckeriet och har sedan arbetat hela sitt yrkesliv som offsettryckare, både ark- och rulloffset. Med sin bakgrund bidrar Mikael med en gedigen erfarenhetsbank i olika trycktekniker och i efterbearbetning.
TRÄNING 80%
SHOPPING 3%
Mathilda Lindquist
Mathilda Lindquist
Mathilda är vår extra kraft, som vi tar in när det är mycket. Mathilda har redan jobbat hos oss i flera år och är duktig på flera olika typer av efterbearbetning som laminering, stansning, bigning och packning. Mathilda är vår snabbaste högra hand och får saker gjorda, medan hon verbalt avfyrar sina träffsäkra reflektioner.
MUSIK 99%
AVOCADO 3%
Charlie Brown
Charlie Brown
Charlie är Mathildas puppie och vår maskot. Han har varit på Graphoteket sedan han var 8 veckor gammal och underhåller oss med sina glada tillrop och höga skutt. Han välkomnar alla med samma energi och kärlek, speciellt den som ägnar honom lite tid. Charlie håller flaggan högt och är alltid lika positiv!
MAT 100%
HÅRDROCK 2%