KONTAKT

Med ett varmt välkomnande
GRAPHOTEKET AB

Bäckhagsvägen 11B
281 33 Hässleholm
0451-319 50

 

Thorbjörn Lindquist
Produktionsansvarig tryckeri
070-31 81 388
tl@graphoteket.se

 

Victoria Lindquist
VD och produktionsansvarig reklambyrå
070-31 81 389
vl@graphoteket.se

  Porträtt på VD Victoria

  VICTORIA LINDQUIST
  VD – AD – Texter

  Victoria är vår VD. Hon har lång erfarenhet av marknadsföring och grafisk formgivning. Hon är kreativ och analytisk och har utvecklat en egen arbetsmodell för Graphoteket, för att säkra resultaten av våra projekt. Victoria är intuitiv och kan, genom att analysera uppdragen, fånga det svårfångade och få det i fin form.

  vl@graphoteket.se
  070 318 13 89

  Inredning 97%
  Snabbmat 3%
  Porträtt på Thorbjörn

  THORBJÖRN LINDQUIST
  Produktionsansvarig – Produktutveckling

  Thorbjörn är ansvarig för tryckeriet och för produktutveckling. Thorbjörn är kreativ och problemlösande och kan, med sin materialkunskap och tekniska kompetens, utveckla unika grafiska lösningar. Thorbjörn älskar utmaningar och lever efter devisen att allt går att lösa, bara man ger det tid för eftertanke.

  tl@graphoteket.se
  070 318 13 88

  Flygbränsle 96%
  Cigarrer 4%
  Porträtt på Micke

  MIKAEL LINDAHL
  Digitaltryck – Montering – Foliering

  Mikael började sin karriär i grafiska branschen redan i barnsben, när han sprang omkring i sin pappas och sina farbröders tryckeri i Rydaholm. Snart började han hjälpa till i tryckeriet och har sedan arbetat hela sitt yrkesliv som offsettryckare, både ark- och rulloffset. Med sin bakgrund bidrar Mikael med en gedigen erfarenhetsbank i olika trycktekniker och i efterbearbetning.

  Utomhus 97%
  Shopping 3%
  Porträtt på Oskar

  OSKAR HAZELIUS
  Screentryck – Sömnad

  Oskar är en händig och praktisk person, något som han har nytta av när han ”pysslar om” screenpressen med alla dess mekaniska reglage. På Graphoteket jobbar Oskar med att tvätta och göra iordning schabloner för tryck, blanda till rätt färg för screentrycket och att trycka i screenpressen.

  Loppis 95%
  Fisk 5%
  Porträtt på hunden Charlie

  CHARLIE LINDQUIST
  Bus – Bolljakt – Maskot

  Charlie är vår maskot. Han har varit på Graphoteket sedan han var 8 veckor gammal och underhåller oss med sina glada tillrop och höga skutt. Han välkomnar alla med samma energi och kärlek. Charlie håller flaggan högt och är alltid lika positiv, vänlig och pigg!

  Boll 87%
  Bada 13%