BILDEKOR & FOLIERING

 

Varför köra runt med en osynlig bil när du kan synas? Tro det eller ej, men bildekor syns och drar blicken till sig, förutsatt att den är utformad på rätt sätt. Foliering är inte något som kostar så mycket och det ger inga löpande kostnader efter applicering. Det är helt enkelt ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg. Graphoteket klistrar bildekor åt er, bland annat i Hässleholm.

Kontakta oss

BILDEKOR MED ELLER UTAN TRYCK?

Tryckt foliering ger dig möjlighet att skapa anpassade och färgglada designmönster på din bil och kan till exempel passa bra för logotyper. Enfärgad, utskuren foliering ger ett mer minimalistisk och enhetligt utseende. Välj det som passar din stil och ditt ändamål bäst och låt din bil sticka ut eller håll det enkelt med vår bildekor. Varför inte kombinera tryckt och färgad folie för precis det uttryck du önskar?

TRYCKT BILDEKOR

Tryckt foliering ger större möjligheter att skapa ett unikt utseende och samtidigt visa ännu mer komplex information på ditt fordon. Graphoteket trycker på folie i vår printer Roland VS 640 och ger sedan folien ett extra skydd mot slitage och UV-ljus (som annars kan bleka trycket över tid) med ett speciellt laminat. Sedan konturskärs den laminerade folien för ett perfekt slutresultat. När allt är klart folierar vi din bil och ger den unikt uttryck för att du ska kunna sprida ditt budskap på ett ekonomiskt och effektivt sätt, varje dag.

Tryckt bildekor i närgild, Graphotekets logotyp

FOLIERING UTAN TRYCK

En eller flera färgade folier konturskärs i Graphotekets printer Roland VS 640 och appliceras sedan på din bil. I syfte att skapa ett så bra resultat som möjligt använder vi folie av hög kvalitet.

Bildekor utan tryck i vitt

Så, vilken sorts bildekor/foliering vill du ha?

Kontakta oss för en konsultation. Vi vägleder er genom hela processen från idé och behovsanalys, med skiss på hur det färdiga resultatet kommer att se ut, till färdig foliering av er bil – helt anpassat efter dina behov och önskemål.