REKLAMBYRÅ PORTFOLIO

 

Starkare profil med vår reklambyrå i Hässleholm!
Graphoteket vårdar och utvecklar varumärken med kunskap, stort engagemang och stilistisk känsla.

Läs mer

Dag Hammarskjölds Backåkra

Layout och stora utskrifter till Dag Hammarskjölds Backåkra, museet i Dag Hammarskjölds sommarhus i södra Skåne, på uppdrag av Regionmuseet Skåne. Stora utskrifter i form av fotografiska bilder, textskyltar och vepor. Även layout för det tryckta storformatsmaterialet.

Hässlehem

Hässlehem firade 50 år genom att dokumentera alla år från start till 2020. Idé, research, texter, formgivning och original av 140 sidor samt digitaltryck, laminering, prägling och bokbinderi.

JK Fitness

Hemsida till JK Fitness. Färgsättning speglar färgsättning på gym och logotyp; orange och svart/mörkt grått och formgivningen speglar aktivitet. Idé, struktur, formgivning, produktion, sökmotoroptimering och regelbundna uppdateringar.

https://jkfitness.se

JK Fitness

Logotyp för gym. Den brutna cirkeln speglar flexibilitet och öppenhet. Orange med framåtsträvande J och K står för aktivitet/rörelse och tydligt typsnittet i svart för styrka. Idé, formgivning och original.

Graphoteket

Bildekor behöver inte innebära en utskuren folie. Vi kan trycka, laminera och konturskära folien, för ett personligt uttryck och en stark grafisk profil. Tryck, foliering, konturskärning och montering.

HL Städ

Logotyp för städbolag. Turkos och vitt andas fräschör och svart ger tyngd åt logotypen. Cirkeln står för flexibilitet. Idé, formgivning och original.

Reformhus

Logotyp för husleverantör som tillverkar och bygger bostadshus. Stiliserad huskropp som symboliserar ett ”hopbyggt” r och h. Idé, formgivning och original.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik

Logotyp på ny vagnsmodell, som speglar innovation och framtid. Idé, formgivning och original.

Solbacka champinjoner

Logotyp för ett företag som odlar champinjoner i södra Småland. Logotypen speglar närodlade, svenska champinjoner, odlade i mindre skala på landet. Idé, formgivning, illustrationer och original.

Hässleholms Vatten

Logotyp för Hässleholms kommuns vattenbolag. Två blå nyanser för vatten där vågrörelsen förstärker verksamhetens inriktning. Idé, formgivning och original.

HIBAB

Logotyp för Hässleholms Industribyggnads AB, som hyr ut lokaler till företag, som speglar verksamheten där grått står för utveckling, orange för aktivitet, cirkeln för flexibilitet och rejäla bokstäver för stabilitet. Idé, formgivning och original.

Hovdala slott

Logotyp för Hovdala slott från 1500-talet. Logotypen är en stiliserad bild av slottets välkända torn. Färgsättningen speglar den klassiskt svenska faluröda färgen och typsnittet för tankarna till historiska skrifter flera sekler bakåt i tiden. Idé, formgivning och original.

Hässleholms Tekniska Skola

Ljusskylt till fasad, ”HTS” (1700×765 mm) tillverkat av aluminium med svetsad kant. Tredimensionell effekt med bakgrundsbelysning där färgade element syns både natt och dag. Färgerna speglar färgsättning i skolans matsal, på vars byggnad skylten sitter. Idé, formgivning, original, produktion och ljussättning.

Film HIBAB

Produktion av film om naturområdena Hovdala och Mölleröd i Hässleholm, på uppdrag av HIBAB. Utveckling av manus och storyboard, förproduktion, inspelning med fotograf och ljudtekniker och efterproduktion.

Klicka för att se film

Hässlehem

Ny logotyp som speglar bostadsbolagets devis ”Tryggt & trivsamt” med bostäder som passar alla. Det gröna står för det friska och tillväxt samt trygghet och lugn (ett tryggt hem). De små husen i logotypen är färgglada och gemytliga, trivsamma och varierade precis som Hässlehems fastighetsbestånd och hyresgäster. Förslag till nytt bolagsnamn, idéarbete, formgivning, illustration och original.

V-plast horse

Hemsida för plasttillverkare med inriktning på hästnäringen. Ingångssida med plats för viktigaste budkapen, som kan bytas vid behov, exponering av företagets miljöbilder och en tydlig struktur ger en lättmanövrerad sida. Produktsidorna är uppbyggda som en webbshop för tydlighet och användarvänlighet. Idé, struktur, layout och produktion.

HL Städ

Hemsida till städföretag där färgerna från logotypen fångats upp för att förmedla fräschör och renhet. Enkel och tydlig struktur och bilder som färgändrats för att möta den turkosa företagsfärgen ger en grafisk profil som är konsekvent och tydlig för besökaren. Idé, struktur, layout, produktion och sökmotoroptimering.

Gemla

Logotyp för ett anrikt möbelföretag, grundat 1861, med många fina klassiker och flera priser i modern tid för sin nydanande möbeldesign i böjträ. Logotypen speglar företagets rena formgivningskultur, en diger kunskapsbank och träets följsamhet. Idé, formgivning och original.

Solbacka champinjoner

Tryck på stabilt och tåligt plastmaterial som konturskurits efter logotypens form för butiksexponering.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik

Original för katalogproduktion för Emmaljunga Barnvagnsfabrik på flera olika språk. Tryck av de olika editionerna.

JK Fitness

I förgrunden tryck på tapet som limmas upp med våtrumslim, i bakgrunden tryck på banderollväv.

Även originalarbete i form av idéarbete och layout till banderoll samt idéarbete och original för kollage med en mängd bilder som ”smälter samman” till en hel bild inspirerad av träning för att passa JK Fitness gym.

Hässleholms Tekniska skola

Tryck på banderollväv som appliceras på golv på ett sätt som gör att det ligger stadigt och kan tas bort.

 

Folkehesten

Logotyp för Folkehesten i Norge, där man kunde köpa in sig som delägare på travhästar för att stimulera travnäringen. Logotyp, idé, formgivning och original. Design av kläder till kuskarna, med tydligt harlequinmönster och lättidentifierade färger för att ägarna lätt skulle kunna identifiera ”sin” kusk vid tävlingar.

Automationsteknik

Filmproduktion, utveckling (manus, storyboard), förproduktion, inspelning hos en av Automationstekniks kunder av fotograf, efterbearbetning.

Klicka här för att se film

Automationsteknik

Idé, formgivning och original till ny logotyp. Logotypen speglar återkommande, exakta rörelser som automation innebär, t ex robot och produktionslinjer. Det grå står för förändring, det röda för passion och aktivitet och de brutna cirklarna för rörelser som startar och stannar. Cirkeln representerar flexibilitet. Idé, formgivning och original.

Prao i Skåne

Logotyp för organisation inom Region Skåne med syfte att stimulera företag att ta emot PRAO-elever över kommungränser. Stiliserad skånegrip i Skånes färger gult och rött och enkelt, lättläst typsnitt. Idé, formgivning och original.

Next arena

Sittpuffar för omklädningsrum. Foto (av viktskivor), original, storformatstryck på genomfärgad textil, sömnad och formskuren kärna. Tyget är avtagbart och tvättbart.

Skogsstyrelsen

Heltäckande bild för vägg i Skogsstyrelsens entré i Hässleholm. Storformatstryck på textil vepa i formatet 3,5 x 2,6 meter. Tryck, sömnad och montering.

Hässleholms snickeri

Hemsida som presenterar Hässleholms snickeri. Struktur, formgivning, produktion och sökmotoroptimering.

https://hassleholmssnickeri.se

JK Fitness

Fototapet. Grafisk formgivning och kollage samt tryck.

Hässleholms kommun

Helfoliering av sittbrunn på Cargobike. Printad på självhäftande vinyl och helfolierad på en form som böjer av åt alla håll. Layout, tryck och foliering.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik

Nära 400 kvadratmeter fasadvepa (66×6 m) monteras på fasaden till Emmaljungas barnvagnsfabrik. Layout, tryck och montage. Tack till Emmaljunga för lån av bild.

Hässleholms kommun

Heltäckande dekor av glasrutor på Hässleholms centralstation. Bildbehandling, layout, tryck på självhäftande folie och montage.

HL Städ

Bildekor för företagsbilar i två färger med reflekterande folie, för full synlighet i mörker. Layout, utskärning och applicering av dekor.

Liljenbergs

Kollage för Liljenbergs verksamhet. Tryckt på mjukt material med kantförstärkning uppe och tyngdband i botten. För profilering i butik, på hemsida och i annonser.

Hässleholms kommun

Informationsskyltar för Hovdala Naturområde med hållbart tryck och extra skyddande laminat. Formgivning och original samt tryck.

Hässleholms Tekniska Skola

T-shirt med vitt tryck. Original, tryck samt leverans av T-shirts.

JK Fitness

Bildekor i två färger. Formgivning, utskärning och applicering av dekor.

PWS

Lättmonterad mässbakgrund med ställning i formatet 620×214 cm. Original, print och leverans av ställning.

Hässleholms kommun

För långa texter (och även bilder) passar ett tapetmaterial som fastnar på väggen (och sitter utmärkt) utan att lämna spår efter sig, är flyttbart och näst intill osynligt med sin matta yta mot en vit vägg. Här använd som en våd i en utställning i konsthallen i Hässleholm Kulturhus. Original och tryck.

HIBAB

Mäklarskylt med ställ för att annonsera lediga företagslokaler. Layout, tryck och leverans av ställ.

Emmaljunga Barnvagnar

Katalogproduktion för kommande modellår, 52 sidor och 7 språk. Idé, layout, original och tryck.

PWS

Formgivning och produktion av produktutställning i kunds lokal med idéarbete, layout, specialdesignade element (bland annat podier och plexikärl för visualisering av råmaterial), byggnation av utställning samt layout och storformatstryck.

Magna Fastighetsförvaltning

Skylt av oljad ek för entré till fastighet. Lösa namnskyltar medger utbyte vid avflyttning. Idé, formgivning av skyltanordning, snickeri, layout, tryck och montering.

PWS

Kollage för att visualisera PWS arbete med miljövänlig avfallshantering som öppnar för möjlighet till hushållsnära sortering och återvinning. Använd på hemsida, som bakgrund till mässmonter och i broschyrer. Det finns ytterligare ett kollage, som kan användas separat men som även passar ihop för en panoramabild.

PWS

Kollage för att visualisera PWS arbete med miljövänlig avfallshantering som öppnar för möjlighet till hushållsnära sortering och återvinning. Använd på hemsida, som bakgrund till mässmonter och i broschyrer. Det finns ytterligare ett kollage, som kan användas separat men som även passar ihop för en panoramabild.

Pågatåg Nordost

Fasadvepa för information längs spåren vid Hässleholms station, tryckt på mesh (perforera material för att släppa igenom luft/vind). Layout och tryck.

REKLAMBYRÅ i Hässleholm

Som en ledande reklambyrå erbjuder Graphoteket en omfattande portfölj av tjänster inom reklam, layout, AD, text och tryckproduktion. Vi är dedikerade till att hjälpa dig skapa kraftfulla marknadsföringsmaterial och stärka din varumärkesimage.

Med vår långa erfarenhet som reklambyrå i Hässleholm har vi en djup förståelse för vikten av strategisk reklam för att effektivt nå din målgrupp. Vi skapar och implementerar reklamkampanjer som på ett övertygande sätt kommunicerar ditt budskap och hjälper dig att sticka ut från konkurrensen.

LAYOUT OCH DESIGN

När det gäller layout och design kan vår reklambyrå erbjuda attraktiva och övertygande lösningar som fångar din målgrupps uppmärksamhet. Med hjälp av avancerade designtekniker skapar vi professionella och lockande layouter för dina marknadsföringsmaterial.

Våra AD-tjänster är utformade för att skapa en enhetlig visuell identitet för ditt varumärke. Som en framstående reklambyrå arbetar vi noggrant med att utforma grafiska element, logotyper, färger och typsnitt som förstärker din varumärkesimage och ger det igenkänningsvärde.

TEXTER

Våra skickliga copywriters på vår reklambyrå skapar engagerande och övertygande texter som är skräddarsydda för att passa din målgrupp och säkerställa att ditt budskap når fram på ett kraftfullt sätt.

TRYCKERI & REKLAMBYRÅ

Förutom det tar vår reklambyrå även hand om tryckproduktionen av dina reklammaterial på vårat tryckeri i Hässleholm. Vi garanterar därmed en smidig, heltäckande process där vi är med dig hela vägen från idé till färdig produkt, oavsett om det är ett ex eller hundra.

Med Graphoteket som din reklambyrå kan du vara trygg i att ditt varumärke får den uppmärksamhet det förtjänar. Vi samarbetar nära med dig för att skapa skräddarsydda och effektiva reklamlösningar. Tveka inte att kontakta vår reklambyrå idag och låt oss hjälpa dig att ta din marknadsföring till nya höjder!